19 Ağustos 2012 Pazar

DayZ bedava oynamak , DayZ indir , DayZ Download

KONUYU KÖTÜLEYEN VE OLMADI DİYENLER İÇİN 22.01.2013 TARİHİNDE GÜNCELLENMİŞ VE EN İNCE AYRINTISINA KADAR ANLATILMIŞTIR.HER ŞEY EN BAŞTAN İNDİRİLİP TEKRAR DENENMİŞTİR VE HERHANGİ BİR SORUNLA KARŞILAŞILMAMIŞTIR.KONUYA EKLENEN YERLER MAVİ RENKTE YAZILMIŞTIR


DayZ oyun modu Arma 2: Combined Operations oyunun bir haritasıdır.Bedava online oynamak mümkün , istenirse steam üzerinden satın alınarakta oynanabilir.

İlk olarak Arma 2: Combined Operations indirmemiz gerekicek.Part halinde değil , tek link olarak torrent indirmenizi tavsiye ederim hem daha hızlı olur.


Arma 2: Combined Operations İndirmek İçin:

Arma 2: Combined Operations Torrent

Oyun boyutu : 9.57 GB

Oyunu indirip yükledikten sonra yapmamız gereken bir kaç işlem kalıyor.Six Updater adlı programı kurmamız gerek.İster oyunu satın alın ister bedava oynamak için, bu programı kurmamız gerek çünkü dayz oyun modunu Arma 2: Combined Operations'a yükleyen programdır.

Oyunun kendi sitesi : DayZ

CRACK İŞLEMİ :

Oyun için crack bulamayanlar ilk önce :

http://tr.rghost.net/37181039  
Bu adresten ARMA2AO_Install any Update indirdikten sonra rar'ın içinden çıkan ARMA2AO_Install any Update_WIN.32bit.reg ve ARMA2AO_Install any Update_WIN.64bit.reg dosyaları ARMA2'nin kurulu olduğu klasöre atıcaklar (32 bit işletim sistemi kullananlar 32bit.reg , 64 bit işletim sistemi kullananlar 64bit.reg dosyasını atıcak.)OYUN KLASÖRÜNÜN İÇİNDE hangi işletim sistemini kullanıyorsanız onun .reg dosyasını açın ve çıkan uyarıya evet deyin.

Bunu yaptıktan sonra 700mb boyutunda bir patch kurmamız gerekicek oyuna.Bu patchi kurduğumuz zaman hem oyundaki hatalar düzelicek hemde crack işlemi gerçekleşmiş olucak.

PATCH İNDİRMEK İÇİN :

ARMA II : Operation Arrowhead Patch 1.60


Six Updater İndirmek için : http://www.six-updater.net

Oyunu steamdan alanlar için Six Updater kurmak yeterli, FAKAT bedava oynamak istiyorsanız Tunngle adlı programı kurmamız gerek.Bu program oyunları lan dan oynamamızı sağlar.(hamachi gibi).EĞER OYUNU SATIN ALMAYIP SIX UPDATER'DAN GİRMEYE ÇALIŞIRSANIZ BAN YERSİNİZ.(Ban yerseniz korkmayın herhangi bir sorun yaşamazsınız.)

SİX UPDATER KULLANIMI:

Programı açtıktan sonra sol alt köşede bulunan INSTALL sekmesine tıklıyoruz.Burada oyun içi bazı update + DAYZ kuruyor.Kurulum bittikten sonra INSTALL yazan kısım JOIN olarak değişir.Burdan oyunu steamdan satın almış kişiler direk server seçip girebilirler.Bedava oynamak isteyenler için anlatıma devam ediyorum.




BEDAVA OYNICAKLAR İLK ÖNCE ALT TARAFTAKİ PROGRAM KURULUMUNU OKUSUN

İlk olarak programı indirmemiz ve üye olamamız gerek.

Programı indirmek için ve üye olmak için :

http://www.tunngle.net/

Programı indirip giriş yaptıktan sonra yukarıdaki arama yerine '' DayZ '' yazıyoruz ve odalar geliyor.Birini seçiyoruz.Seçtikten sonra o oda seçili kalmalı.Tunngle açıkken ve odanın içindeyken ARMA2 ye giriyoruz.Multiplayer kısmına tıklıyoruz ve SOL ALT KÖŞEDEKİ INTERNET'I LAN OLARAK DEĞİŞTİRİYORUZ.Lan yaptığımız zaman tunngle'dan girdiğiniz odanın içindeki serverları görebilirsiniz ve herhangi birine girip oynayabilirsiniz.


SORUNLAR VE ÇÖZÜMLERİ :
1- Uzun süreli loading ekranında bekleyen serverlarda sorun olabilir başka bir server deneyin.
2- Oyunu masaüstüne kısayol çıkartmamış olabilir oyunun kurulu olduğu klasörden girin. 
3- Arma 2: Combined Operations crack yapmak gerekebilir.Fakat DayZ için crack yapmanıza gerek yok.
4- TUNNGLE den herhangibir servera girdiğinizde uyarı alabilirsiniz , yes diyerek devam ediceksiniz sol altta INSTALL yazar ona tıklayarak GÜNCEL DayZ kurulmuş olur.

Herhangibir sorun verirse mesaj olarak konunun altına bildirin yardımcı olmaya çalışırız.

Tungle İle İlgili:

Tunggleyi açınca yorum yazma kısmında , sağ tarafta OK işareti var.Ona tıklayın ve Arma2OA.exe yi göster.Daha sonra tekrar ok işaretine tıklayın ve oyuna öyle girin

Genelde yorumlarıdaki sorunlar Tungle ilgili oluyor.Onun haricinde herhangibir sorun yaşıyorsanız lütfen her şeyi doğru yaptığınızdan emin olun


Güncel : 03.03.2013

110 yorum:

  1. çok teşekkürler gerçekten güzel bir oyun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ouınun firewallı vardır satın almadan giriş mümkün deildir her çeşit hata almanız mümkn boşa zaman harcamayın

      Sil
  2. ben tunngle ı kuramıyorum sonun da %99 da kalıyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 - Tunggle 'ı kurarken eğer windows 7 veya vista kullanıyorsanız '' Yönetici Olarak Çalıştır '' yaparsanız sorun çözülebilir.

      2 - Connection failed hatası için kurduğunuz programların tam kurulduğundan emin olun, bir sorun yoksa Arma 2' nin crack ini yaparsanız sorun çözülebilir.

      3 - Murat Erol LAN yapmadan girmeyi çalıştığınızda cd key hatası vermesi normaldir.Çünkü oyunu satın almadan oynadığınızdan sizden satın almanızı ister.LAN yapınca serverlar gözükmüyorsa TUNGGLE ' ı doğru kullandığınızdan emin olun.

      Sil
    2. Siktir Pezevenk dedik Olmadı

      Sil
  3. yonetici kardeş çok sağol ama girişte ya connection failed diyor çözümünü biliyor musun

    YanıtlaSil
  4. İnternet olan yeri LAN yaptıktan sonra hiç bir server gözükmüyor LAN yapmadan servera girdiğimdede invalid cd key gibi bir hata veriyor

    YanıtlaSil
  5. 1 - Tunggle 'ı kurarken eğer windows 7 veya vista kullanıyorsanız '' Yönetici Olarak Çalıştır '' yaparsanız sorun çözülebilir.

    2 - Connection failed hatası için kurduğunuz programların tam kurulduğundan emin olun, bir sorun yoksa Arma 2' nin crack ini yaparsanız sorun çözülebilir.

    3 - Murat Erol LAN yapmadan girmeyi çalıştığınızda cd key hatası vermesi normaldir.Çünkü oyunu satın almadan oynadığınızdan sizden satın almanızı ister.LAN yapınca serverlar gözükmüyorsa TUNGGLE ' ı doğru kullandığınızdan emin olun.

    YanıtlaSil
  6. kardeş,dayz için son patchimi kuracaz.yoksa sırayla en küçükten büyüğe bütün patclerimi kuracaz.yani atıyorum 1.6 1.7 1.8 gidiyor ya. direk 1.8mi kursak olurmu. anlatabildimmi soruyu. birde şu anda güncel patchi nerden öğrencez. son soru da ben arma 2 co yu kurdum direk oynadım cd key crack yapmadım. internete basınca 1.6 patch diyo.en günceli o mu.? teşekkürler şimddiden

    YanıtlaSil
  7. 1.62 en son patchdir.

    YanıtlaSil
  8. kardeşim patchi nerden indircem ?
    bu arada tunngleden oynıcam

    YanıtlaSil
  9. bu indirdigimiz programlardan virüs bulasıyormu ??

    YanıtlaSil
  10. Six Updater ı indirmek zorundamıyız

    YanıtlaSil
  11. Arkadaşlar ne yapıcağınızı açıkça yazdım six updaterı indirmek zorundasınız,her şey açıkça yazılı.Anlattıklarım haricinde yapmanız gereken bir şey yok

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Sa kardeş ben tunngleden server seçiyorum dayz_game'den oyuna giriyorum multiplayer'e tıklıyorum sonra internet'i LAN'a çeviryorum fakat LAN'dan hiçbirşey gözükmüyor neden ve çözüm ?

    YanıtlaSil
  15. abiler bana sadece combined opsu verin bende arma2 var ama klasik arma2 ver bunu dayz oynamak için indirmedim bana yardım sadece eklentinin linkini atın

    YanıtlaSil
  16. Ben LAN seçiyorum ama hiçbir server gözükmüyor . Bunun nedeni nedir ?

    YanıtlaSil
  17. oyunu kurdum Extras klasörünü nasıl yapcaz detaylı anlatım lütfen yapamadım

    YanıtlaSil
  18. Çalışıyor çok teşekkürler.Çalışmıyor diyenler yapamamıştır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim Bana yardım edermısın ben kuramadımda.
      skype: bobi11907
      yardım edersen çok sevinirim kardesim

      Sil
  19. ne yaptıysam landan oyunu göremiyorum, yardım edebilecek biri var mı? dediğiniz her şeyi yaptım...

    YanıtlaSil
  20. bekliyor sürekli ve girmiyor ne yapabilirim

    YanıtlaSil
  21. biraz daha detaylı açıklarmısınız

    YanıtlaSil
  22. Konu Güncellenmiştir 22.01.2013 14:26

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bedava veya Oyunu satın alman önemli değil.Arma2 oyununa DayZ oyun modunu kuran six updater programıdır.

      Sil
  23. arkadaşım helal, güzel ama bir sorunum var, DayZ modu kuramadım, skype varsa anlatırım, skype = ranger12123

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Six updater'ı açınca Sol altta '' Install '' butonu var.Ona bastıktan bir süre sonra program DayZ kurmaya başlar.İnternet erişimi isteyebilir onlara izin vermen gerekli.Hala sorun yaşarsan , sorununu burdan yaz.Aynı sorunu yaşanlarada yardım etmiş oluruz.

      Sil
    2. herşey tmm, oyuna girip multi yerindeki yeri LAN yapdım şimdi ne yapmam lazım, serverlere six updater denmi yoksa tunngle denmi girecem ?

      Sil
    3. Six Updater sadece DayZ'yi yüklemek için gerekli.Oyuna Tunggleden girmen gerek

      Sil
    4. Bu dediğini açık bir şekilde yukarıda belirtmemişsiniz. Six Updater'ı Dayz yüklemek için olduğunu belirtseydiniz bu kadar problem yaşanmazdı. Cümle kullanımına ve yönlendirmesine dikkat ediniz...

      Sil
    5. KARDEŞİM NERDEN GİRİCEZ TUNNGLE BENDE VAR LAN YAPDIM SERVERLER GÖUKMUYO BİRDE ANALMIYOM TUNGLEYI

      Sil
  24. ya bedava server yokmu ya veya serverlerin orjinal olup olmdıgını nasıl anlıyoruz yardım edinnn

    YanıtlaSil
  25. ya çalııyormu bizde ona göre indirelim

    YanıtlaSil
  26. Yorum yazan çoğu kişi gibi ben de yükledikten sonra Tunngle'ı açıyorum giriş yapıyorum, herhangi bir odaya giriyorum sonra oyundan INTERNET bölümünü LAN a çeviriyorum ama hiçbir server gelmiyor. Ayrıca Tunngle'ı da yönetici olarak kurdum. Sorun nedir, bir fikriniz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyuna Tunngle'dan girdiğine eminmisin peki.Tunggleyi açınca yorum yazma kısmında , sağ tarafta OK işareti var.Ona tıkla ve Arma2OA.exe yi göster.Daha sonra tekrar ok işsaretine bas ve oyuna öyle gir

      Sil
  27. Selamun Aleyküm arkadaşım arkadaşım oyunu kurdum playwith 6 ve tunngle ıda kurdum şimdi ne yapıcam önce oyunamı girip sonra çıcam bu programları açılış sırası felan önemli ve ben şu tungle programında tıkladığımda systemfehler. Code 12 belirtilen modül bulunamadı tarzında hata alıyorum sonra tamam diyorum ekrana bir simge geliyor o kadar play with 6 programında ise a problem has occured felan geliyor net framework 4 ü kurdumda kayıt defteri ile ilgili bir hata var sanırım bana skype tan ulaşabilir misin

    skype : rahatsizinteki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayarında virüs olabilir.Code 12 hatasını google'dan aratırsan çözümünü bulabilirsin.

      Sil
  28. playwith 6 ile bir problem yaşıyorum programın kurulu şekilde upload edilmiş hali felan var mı reinstall denedim olmadı repair denedim olmadı 3 4 defa denemişimdir bunları şu programıda halletsem tamamdır oyun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Playwith 6'nın upload edilmişi yok.Oyunun içine DayZ kuran programdır.Herhangi bir servera tıkladığında upload yapman gerek ki dayz'yi arma2 ye kurabilsin

      Sil
  29. son bir sorunum var, tunngle nin internet adaptörü açık olduğunda internet bağlantım kesiliyor, onu halledebilirim ama, şimdi tunngle den bi server seçtim, DayZ a girmek için combined operations umu açcam yoksa operation arrowhead mı ?

    YanıtlaSil
  30. İlk yaptığımda herşey iyi güzel olmuştu ama lan yaptığımda gelen oyunlara girdiğimde hep connection failed diyip girmiyordu. Biraz araştırınca firewall problemleri olduğunu okudum ama firewall kapatınca yine olmuyordu. Sildim tekrar kurdum şimdi de lan yaptığımda oyun göremiyorum çok garip gerçekten :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tunggle'da sorun olabilir.Gerekli izinleri vermen gerek sanırım, geçici ip alamıyordur.

      Sil
  31. Bu arada Six Updater değişmiş sanırım. Six Launcher diye bir şey de yüklüyor ve oradan install dememiz gerekiyor Six updater de sol altta install çıkmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet program yenilendi.Güncel versiyonunu indirin.

      Sil
  32. sertac kardesim bana bi yardımcı ol 2 gündür oyunu oynayamadım tunngle acıp oyuna giriom lan diyorum bi lan game e tıkladıgımda internet baglantısı gidio msn vs sana ulaşacagım bi irtibat varsa söyler misin sinir krizi geçirdim resmen tek sorunda bu deil ayrıca lütfen bi irtibat kur benle su oyunu oynamak istiom

    YanıtlaSil
  33. arkadaslar sertac kardesimiz yararlı bilgiler paylasmıs bende sonunda kendi çabalarımla oynayabildim fakat ben dayz manuel olarak kurdum six updater dan kurmadım isteyen olursa buraya yazsın benim izledigim adımları yazarım.online olarak bazı serverlara girebiliyorum ve tunngledende oynayabiliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana nasıl yaptığını anlatırsan çok memnun olurum

      Sil
  34. Ben Yazılan her şeyi yaptım lan ı seçtim serverlar gözüküyor falan servera tıklıyorum ama bir anda ban yiyorum bunun sebebi nedir ?

    YanıtlaSil
  35. Merhaba herşey tamam teşekkürler yaptım tunngle yükledim yaptım internet bölümünde lan ı seçiyorum giriyor kişiler çıkyıor bağlan diyorum bağlanırken loading de kalıyor demişsiniz eğer loading de kalırsa başka sunucu ile oynayın ama her sunucuda aynı , tam 1.5 saat bekledim bilgisayarda hala loading yazıyordu yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  36. near razer kullandıgın cd key baskası tarafından kullanıldıgındna dolayı atılıyosun. arma 2 nin icinde options a tıkla cmd ekranı acılır.sonra jimbo klasöründe keygen var ordan en sec yaklasık 1 dk falan generate de sonra basta yaptığın gibi cmd ekranında keygendeki cd keyi cmd e ye kopyalayıp eski cd keyi değiştir olup olmadıgını deneyerek yapman lazım bi kac kere yapman gerekebilir oluncaya kadar inş olur.burdan yazarsan olup olmadıgını brbr oynarız

    YanıtlaSil
  37. sunucuya girerken loading de kalıyor bunun sebebi nedir, bütün sunucularda aynı şey oluyor 3 gündür deniyorum uzun uzun öylece beklyior loading ekranında

    YanıtlaSil
  38. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  39. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  40. you can not play/edit this mission it is dependent on downloadable content has been deleted.dayz_code dayz_weapon dayz_equip dayz_vehicles. böyle bir hata veriyor servera girmeye çalışırken

    YanıtlaSil
  41. six updateri mi indirecez yoksa play with six mi indirecez

    YanıtlaSil
  42. Öncelikle emeğinize sağlık.Burda denilen herşeyi yaptım fakat lan dan server a girerken bad version,server rejected connection diye bi hata aldım ilgilenirseniz sevinirim.Bu arada oyunun versiyonu 1.62

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen o hata bende de çıkıyor. Forumlara bakıyorum sorunu çözebilirsem paylaşacağım...

      Sil
  43. arkadaşlar oyunu tunngleden oynayanla six updaterdan oynayan aynı sunucuya girebiliyomu

    YanıtlaSil
  44. kardeş saol 2 tane sorum olacak.
    1- oyuna giriyorm lan dan bir server seçiyorum. oynayanların listesini görüyorum okay diyorum tam oyunu açacak, "script estireceğini" diye bir hata alıyorm. sebebi nedir ne yapmalıyım?
    2- oyunu normal satın alabileceğim bir link verebilirmisin ve dayz ı oynayabilmek için hangilerini satın almam gerekiyor?
    herşey için teşekkürler. birda warz diye bi oyun çıkmış sanırım oda bununla alakalımıdır nedir bilgin varmı

    YanıtlaSil
  45. Sağolasın hocam çalıştırdım ama benim şöyle bi sorunum var landan bi oyuna bağlanıyorum receiving data yazısı doluyor ama hiiç başlamıyor öyle kalıyor.

    YanıtlaSil
  46. Sağolasın kardeşim ama lütfen yardım edin Arma II yi nasıl kurucaz ?

    YanıtlaSil
  47. merhaba ben ARMA II : Operation Arrowhead Patch 1.60 güncellemesini yapınca arma2 oa girmeye çalısınca error creating direct3d 9 graphical engine hatasını alıyorm

    YanıtlaSil
  48. usta eline sağlık ama ne dediysen hepsini bir bir yaptım ama su Lan kısmı sorunu bende var malesef ne yaptıysam bir türlü çözemedim birde 1.62 Pacht istiyor bide onu yükledikten sonra denicem ama bakalım ...

    YanıtlaSil
  49. kardeşim play with six ten şu an dayz modunu indiriyorum.indirme işlemi ne kadar sürer veya kaç gb indiriyor? bir de dayz modu yüklendikten sonra tunngleden dayz yazıp giren çıkan serverlerden birine tıklıcam sonra oyuna girecem multiden lan yapacam bu kadar dimi

    YanıtlaSil
  50. ou cannot play/edit this mission: it is dependent on downloadable content that has been deleted.dayz_code, dayz_weapons, dayz_equip, dayz_vehicles bu hatayı alıyorum diğer her şey normal lütfen yardım edebilirmisin

    YanıtlaSil
  51. Dediklerini yaptım bir kaç kez denedim 250 kişilik tungle grubuna girdim ama hiç landan server göremedim ve internet serverlerine giremiyorum yardım nasıl lan serverlerini görebilirim

    YanıtlaSil
  52. video felan çek ya gene olmadı giriş yapamıyorum oyuna o verdiğin 700 mblık update crack tamamlayan dosya kurulmuyo failed apdata misc felan diyo

    YanıtlaSil
  53. Ellerine sağlık dostum. Çok teşekkürler emeğine sağlık. Yeni upload larını bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  54. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  55. Acil yardım lazım lütfen ARMA2 OA update yapıyorum %3 te gözüküyor hep sonra hata verip %100 atlıyor :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. He bide teknik destek lazım Skype:osman.uzun90

      Sil
  56. Bende Bad setup give cd key fln diyor Bunu Çözümünü söylerseniz sevinirim :D

    YanıtlaSil
  57. kardeş içinden 3 tane disk yansıması ve extras diye bişi çıktı içindede dayz mod vs. şeyler var napıcam

    YanıtlaSil
  58. http://www.dayzcommander.com/ Şöyle bir site var ama nasıl kullanacağım çözemedim.

    YanıtlaSil
  59. işleyici geçersiz

    YanıtlaSil
  60. Kardeşim deniyorum çalışırsa dilediğin kadar hayır duvası alıcaksın yemın ederim :)

    YanıtlaSil
  61. Kardeşim iniyor eğerki çalışırsa emin olki iyi bi dua alıcaksın. :)

    YanıtlaSil
  62. Kardeş ben playwith6 kurdum açarken bçyel bir hata veriyor.
    http://m1304.hizliresim.com/18/t/mg0sh.png

    NET Framework 4 yüklü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardeş tmm hallettim sorunu net framework 4.5 yüklemek lzmmış

      Sil
  63. Oyunu nasıl kurcaz yardım edermisinzi?

    YanıtlaSil
  64. BEYLER SKYPE ÜZERİNDEN OYNAYACAK VARSA EKLESIN SERVERIMIZDE BULUNMAKTADIR (skype:betmenemo)

    YanıtlaSil
  65. Abi oyunu iso ile açtım yükledim ama oyuna girmek için .exe felan gelmedi ne yapmam lzm yardım et lütfen. :(((

    YanıtlaSil
  66. kardeş once oyunu pc den tamamen sıl

    daha sonra başlat çalıştıra cmd yaz

    gelen sıyah ekrana bcdedit /set increaseuserva 3072 bu kodu eksıksız yaz sonra pc ne res at tekrar yukle bukadar.

    YanıtlaSil
  67. arma 2 yi nasıl yükliycez yükleyemedim yardım edermisiniz daemon tools lite atıyom olmuyor 1.cd 2.de takılıyo duruyo

    YanıtlaSil
  68. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  69. Dayz i indirip oynayanlar beni skype ve steam eklesinler bu arada admin beni steam varsa ve skype e eklersen cok sevinirim bazi sorularim var skype : sessinger steam : Sessinger

    YanıtlaSil
  70. Addon 'CA_CommunityConfiguration project requires addon Arma2_Ka52
    hatası alıyorum menü gözükmüyo renksiz oluyo

    YanıtlaSil
  71. tunngle da sv yi seçiyorum fakat oyunda görünmüyor ''lan dayim int.değil ? '' yardım

    YanıtlaSil
  72. belirtilen modül bulamadı code 12 mdiri ne verdi tunglede playwith6 de framework hatası of ya

    YanıtlaSil
  73. bu oyun şimdi bedava mı ? :D

    YanıtlaSil
  74. tunngle ile dayz ücretsiz oynanabilirmi ?

    YanıtlaSil
  75. güncel mi hocam?

    YanıtlaSil
  76. play with sixten hangi dayz modunu indircez bir sürü modu var

    YanıtlaSil
  77. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  78. arma 2 oa da error creating 3d direcxt gibi hata alıyorum yardım

    YanıtlaSil
  79. kardeş konu hala güncel mi ?

    YanıtlaSil
  80. oyunu başka bi yerden indirsek aynı şeyleri uygulasak gene olur mu noolur cevapla ! '^' !^'!^'!

    YanıtlaSil
  81. abi bende tunggleden oynuyorum connet faild hatası alıyorum napmalıyım

    YanıtlaSil
  82. beyler oyunu yüklediğimde srep dosyasıyla karşılaştım ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  83. Oyunu kurarken hata veriyor ArmA2_CO_160.tar.srep hatası

    YanıtlaSil
  84. kardeş delrcem ya oyunda sereverlere giremyorm connteing faild hatası veryo lütfenn yardım ett lütfeenn

    YanıtlaSil